Stel cookie voorkeur in

10 april 2020


Thuis werken

Na vandaag zijn we al weer 4 weken samen onderweg om het thuiswerken goed vorm te geven. Komende week nog 4 dagen en dan lekker 2 weken afstand nemen van de digitale (onderwijs) wereld.  Hoe het na de meivakantie zal gaan is voor ons allen even afwachten, afhankelijk van de nieuwe richtlijnen vanuit het kabinet die er op 28 april gaan komen. Deze week zijn de leerkrachten ook gestart met het beeldbellen, wat voornamelijk leuke reacties vanuit kinderen,ouders en leerkrachten opleverden. Ik realiseer me ook dat elke thuissituatie wezenlijk anders is. Blijf uw complimenten maar ook uw vragen of onmogelijkheden delen met ons, dan komen we er samen wel uit. Ik wens u een fijn paasweekend, ga even lekker offline, geniet van het mooie weer, van elkaar maar houd afstand en vooral blijf gezond!

Groet, Hans van ZoggelWe hebben weer een stel leuke foto's binnen gekregen!

Puzzelen maar...


Puzzel printen? Klik hier
Puzzel online maken? Klik hier

 

De Grote Puntje Puntje Show (leeftijd 7+)Improviseren (wat?), delibereren (huhh?) en filosoferen (uhmmm..) voor en met kinderen

De Grote Puntje Puntje Show is een spiksplinternieuwe show, een mix tussen Klokhuis en borrelpraat, die het midden houdt tussen de Quest en Roald Dahl en tussen een quiz en vaudeville. Met elke keer een ander brandend, actueel, nieuwswaardig, urgent, inclusief, boeiend en tijdloos onderwerp voor jong en oud vanaf 7 jaar.

Margo Verhoeven: “De Grote Puntje Puntje Show is een manier om samen te onderzoeken hoe de wereld in elkaar steekt. Zorg dat je klaar zit op zaterdag 11 april, met een apparaat waar je youtube video’s op kan kijken. Zit jij wel eens met vragen? Wil je graag weten hoe de vork nu eigenlijk echt in de steel zit? Geen nood. De allereerste editie (ooit!) van De Grote Puntje Puntje Show staat geheel in het teken van: De Waarheid.

Samen met jou gaan we op zoek naar het naadje van de kous en het neusje van de zalm. We improviseren dialogen, sketches, aria’s en meer en plakken ze met nepsnorren aan elkaar. Je gaat gegarandeerd naar huis met een hoofd vol nieuwe gedachten, waar ooit troosteloze puntjes stonden.

Kijkers hoeven natuurlijk niet te betalen voor dit online filmpje.

Klik hier voor de site.
 

 

Verjaardagen

Vr 10 april
Abel Verhagen (4 jaar) - kikkerklas

Zo 12 april
Casper van den Oord (4 jaar) - kikkerklas
Milan van Venrooij (10 jaar) - groep 6B

Ma 13 april
Brody van Dijk (4 jaar) - giraffenklas
Ruben van Genugten (8 jaar) - groep 4A

Di 14 april
Tijn de Jong (10 jaar) - groep 6B
Nikkie Kors (9 jaar) - groep 5A

Wo 15 april
Juliette van der Mee (11 jaar) - groep 7A

Do 16 april
Julie Bijlholt (12 jaar) - groep 8A
Kate Peters (8 jaar) - groep 4A

Vr 17 april
Job Claassens (6 jaar) - groep 1/2 Giraffenklas
Ravi de Jong (6 jaar) - groep 1/2 Vlinderklas
Kane Post (12 jaar) - groep 8A


GEFELICITEERD namens het hele team! 

Spreuk