Stel cookie voorkeur in

3 april 2020


We missen jullie!
 

Er wordt hard gewerkt!

Wat zijn jullie toch stuk voor stuk KANJERS!! We zijn echt heel trots op hoe jullie met de situatie omgaan. 

Social Schools 3.0 en thuiswerkenZoals al aangegeven zouden we miv het nieuwe schooljaar gaan starten met een nieuwe schoolapp; Social Schools 3.0. Door de huidige omstandigheden zouden we dat proces willen gaan versnellen. U bent nu 3 weken van ons gewend om vooral via email en de chat van Snappet te communiceren. Daarnaast gaan we vanaf komende week ook starten met videobellen via MS Teams, waarover u al bent of nog wordt geïnformeerd via de leerkracht van uw kind. Zie hier alvast de brief over het videobellen. Een introductie van de nieuwe schoolapp wordt daarom nu teveel van het goede. Daarom experimenteert het team eerst intern met de schoolapp en nodigen we u pas later uit om de app ook te gaan gebruiken. Het is dus zeker de bedoeling dat we deze app als intern communicatiemiddel in het Kindcentrum gaan gebruiken, maar pas als iedereen er echt klaar voor is. Dus graag nog even geduld.
 

Kind-Ouder Workout

Benodigdheden: Twee dobbelstenen
Klik hier voor het begeleidende filmpje dat Renske van der Biezen (stagiaire groep 4B) heeft gemaakt.
 

Berichtje van de TSO
TypetopiaOp initiatief van enkele ouders: Doe mee aan de ONLINE Typecursus van TypeTopia en profiteer van de Sparrenbos groepskorting! Dit is op initiatief van ouders is en niet van school...

Enkele kinderen van het Sparrenbos doen mee aan een online type cursus via TypeTopia.com. In een gamevorm leren de kinderen hier typen dus de kinderen vinden het ook nog leuk!!  Als jouw kind ook mee wil doen kan dat natuurlijk! Hoe meer deelnemers hoe hoger de korting. Gebruik bij het aanmelden de groepskortingscode (QEP4HPF5) en je kunt gebruik maken van een korting. De actie loopt t/m dinsdag as. Hoe meer aanmeldingen hoe hoger de korting!
Zie link:  https://www.typetopia.com/groepsactie-particulier/QEP4HPF5
 

BoekentipNoor en het coronavirus – Monique Kerpen

Een voorleesboek voor peuters en kleuters over het coronavirus en wat het voor hen betekent: niet naar opa en oma kunnen, papa en mama die thuis werken, geen school, vaak je handen wassen. Ontwikkeld i.s.m. Hoera! Kindercentra en Jan&Ko creatief in het onderwijs.

 

Prinses Hadith en het geheimzinnige virus dat je niet ziet – Aafke Meijer en Gertie Mooren

Ik voel, ik voel wat jij niet ziet…. Een voorleesboek met thema’s als: de herkomst van het virus, niet naar school, afstand houden, mensen missen, ziek worden en overlijden. Met handige vragen als handreiking om in gesprek te gaan met kinderen over hun beleving van deze tijd.

 

 

Verjaardagen

Do 2 april
Sara van Geersaem (12 jaar) - groep 8B
Lizz de Jager (8 jaar) - groep 4A
Sammy van der Kallen (12 jaar) - groep 8B
Olav Lemmens (6 jaar) - groep 1/2 Kikkerklas
Janneke Maurer (11 jaar) - groep 7B

Vr 3 april
Ruben Wondergem (4 jaar) - Kikkerklas

Ma 6 april
Borre Luuk Olivier (12 jaar) - groep 8A
Jade Spierings (12 jaar) - groep 8B

Di 7 april
Thomas Maan (10 jaar) - groep 6A

Wo 8 april
Esmee Theunissen (11 jaar) - groep 7B
Luuk Theunissen (11 jaar) - groep 7B
Juul Walstra (6 jaar) - groep 1/2 Berenklas

Vr 10 april
Abel Verhagen (4 jaar) - Kikkerklas


GEFELICITEERD namens het hele team! 

Spreuk