Stel cookie voorkeur in

27 maart 2020


Thuiswerkweek 2

Lieve kinderen van EC 't Sparrenbos,

We zijn nu al weer 2 weken aan het thuiswerken. Wat ben ik er trots op hoe jullie het thuis doen. Je hebt je papa en/of mama zeker al daarvoor bedankt? Want die doen het goed hoor. Zonder Pabo diploma elke dag jou les geven en dan ook hun eigen werk af proberen te krijgen, dat is zwaar hoor. Het is ook erg leuk hoe jullie je juf/meester leuke berichtjes sturen, want dat zijn ook kanjers hoor. Dat wisten we natuurlijk al, maar nu merk je dat nog meer.Als dank daarvoor heb ik ervoor gezorgd dat er in (bijna) alle groepen een nieuw digibord is geplaatst, maar die wachten nu nog eventjes op jullie.....  Dus ik hoop dat het virus snel weggaat en we weer met zijn allen van elkaar kunnen genieten op school.

Let goed op jezelf en je familie en ik wens jullie allen veel gezondheid toe. Tot snel!

Groetjes,  Meneer Hans

 

Bedankt!

Afgelopen maandag hebben we de helden van Kanteel op locatie Kindcentrum de Troubadour bedankt voor hun inzet vwb de opvang van onze ECS kinderen. Een ijsje voor de kids en Merci voor de PM- ers. Top! 

BoekentipKlik hier voor de 'Glimlach van een kind'. Klik hier voor de zes tips van het NRC.


 

Afgelasten SJV-activiteitenBetreft alle resterende activiteiten voor seizoen 2019/2020

Het zal jullie niet ontgaan zijn dat de overheid steeds strengere en meer langdurige maatregelen neemt in de strijd tegen het coronavirus. Omdat de veiligheid en gezondheid van ouders en kinderen voor SJV prioriteit hebben, volgen we de berichtgeving hierover op de voet.

Gisteravond zijn er wederom nieuwe maatregelen afgekondigd om het virus in te dammen. Naar aanleiding hiervan hebben we moeten concluderen dat de invloed op de komende SJV-activiteiten dermate groot is dat deze niet door kunnen gaan. Met pijn in ons hart gelasten we daarom onze bezigheden rondom Koningsdag, de Wandeldriedaagse (W3D), de groep 7-disco van 5 juni, de Prom Night en de KinderVakantieWeek af. Aangezien samenkomsten tot 1 juni verboden zijn, zijn Koningsdag en de W3D in de huidige situatie niet toegestaan. Voor de andere activiteiten geldt dat we deze niet kunnen voorbereiden en uitvoeren op de manier die wij graag zouden willen, en die jullie verdienen.

Deze situatie valt ons heel zwaar. Echter, het is nu belangrijk er alles aan te doen om het virus onder controle te krijgen. En houden. Over een tijdje kunnen we jullie weer verblijden met leuk SJV-nieuws en nog beter: dan kunnen we jullie weer zien! Tot het zover is, hopen we dat jullie goed op jezelf, familie en vrienden passen. Ben lief voor elkaar!

 

 

Verjaardagen


Za 28 maart
Wies Claassens (4 jaar) - Berenklas

Zo 29 maart
Dex Henderson (7 jaar) - groep 3A
Quincy van Veen (11 jaar) - groep 7B

Ma 30 maart
Tijme Knapen (8 jaar) - groep 4A
Liv Lemmens (8 jaar) - groep 4A

Di 31 maart
Carmen Laffra (7 jaar) - groep 3B

Wo 1 april
Hugo Kok (12 jaar) - groep 8A

Do 2 april
Sara van Geersaem (12 jaar) - groep 8B
Lizz de Jager (8 jaar) - groep 4A
Sammy van der Kallen (12 jaar) - groep 8B
Olav Lemmens (6 jaar) - groep 1/2 Kikkerklas
Olav Lemmens (6 jaar) - groep 1/2 Kikkerklas
Janneke Maurer (11 jaar) - groep 7B

Vr 3 april
Ruben Wondergem (4 jaar) - KikkerklasGEFELICITEERD namens het hele team! 

Spreuk