Stel cookie voorkeur in

20 maart 2020


Wat een bizarre tijd..…….Beste ouders/verzorgers,

Zondagavond het definitieve bericht van sluiting scholen. Alle noodscenario’s open. Afstemming met MT, team en bestuur. Vormen 2 werkgroepen opvang en thuisonderwijs. Elke dag update naar ouders, wat enorm gewaardeerd wordt. Nogmaals dank daarvoor! 3 dagen intensief op school werken maakt langzaamaan plaats voor thuiswerken. Ik realiseer me ook dat u voor een grote opgave staat. Zelf noodgedwongen thuiswerken en dan ook nog uw kinderen onderwijs geven. Dat valt zeker niet mee. We vragen veel van u. Vandaar ook fijn dat we als school devices konden uitlenen om er thuis mee aan de slag te kunnen. Maar liefst 40 zijn er uitgeleend.

En nu........ is het best wel stil. De school is dicht want onze kinderen worden elders opgevangen. En dit allemaal in een schooljaar waar ik als schoolleider nieuw was en al snel te maken kreeg met een aantal personele mutaties, onderwijsstakingen en de enorme impact van 3 overleden vaders in een half jaar, waarvan we eigenlijk nog midden in een rouwproces zitten. Maar we slepen ons er samen doorheen, want ik merk dat EC 't Sparrenbos een sterke community is!

Dank gaat uit naar mijn team, ouders ,kinderen en schoolbestuur om toch elke dag weer te mogen werken aan onze alledaagse bedoeling: Goed onderwijs verzorgen en door er simpelweg elke dag te zijn voor onze kinderen. Zeker in deze bizarre tijd...…………  Stay Strong allemaal!

Groet,

Hans van Zoggel

Directeur EC 't Sparrenbos
 

 

Thuiswerken

Er stromen foto's binnen van leerlingen die thuis aan de slag zijn en tussendoor lekker ontspannen. Fijn dat iedereen zo goed zijn best doet. Hieronder een aantal foto's:

Wat zijn we TROTS op jullie!! 

 

KoningsspelenVanwege de recente ontwikkelingen rondom het COVID-19 virus gaan de Koningsspelen op 17 april niet door!
Natuurlijk vinden we het ontzettend jammer, maar de volksgezondheid gaat boven alles. We gaan kijken of dat we het naar een latere datum kunnen verplaatsen. We houden u op de hoogte...

 

Schoolfotograaf

Op maandag 30 maart zou de schoolfotograaf naar school komen. We hebben de datum verzet naar maandag 18 mei en maandag 25 mei. Het zijn twee dagen geworden, helaas kon het niet anders.

 

Lekker blijven lezenOok thuis is het belangrijk om te blijven lezen om je leesniveau te behouden. Maar hoe kun je dit thuis doen? Het toverwoord is afwisseling! Houd het lezen leuk door te variëren in soorten boeken en verschillende manieren. Hier lees je een aantal praktische tips.


 

KinderVakantieWeek 2020

Belangrijke informatie over de info-avond en inschrijfperiodeOver vijf maanden start de KinderVakantieWeek 2020! Dit klinkt misschien nog ver weg, zeker gezien de bijzondere periode waarin we nu zitten. Toch blijven we ons richten op leuke dingen. Omdat het energie geeft, maar ook omdat een KinderVakantieWeek (KVW) veel voorbereidingstijd vraagt. In het belang van deze voorbereiding is tijdige inschrijving van belang en dat is nou net waar we binnenkort mee starten ;-). De KVW vindt plaats van maandag 17 tot en met vrijdag 21 augustus. We kijken er nu al ontzettend naar uit en vinden het geweldig dat de kinderen, ouders én wij als SJV'ers deze week voor de 46e keer samen mogen beleven! 

Klik hier voor meer informatie.

SJV Rosmalen

 

 

Verjaardagen

Do 19 maart
Kensi Laro (6 jaar) - groep 1/2 Giraffenklas

Vr 20 maart
Kaia Earle (7 jaar) - groep 3A
Sil van Eeden (9 jaar) - groep 5B
Fay Meeusen (8 jaar) - groep 4B
Kay van Teeffelen (10 jaar) - groep 6B

Za 21 maart
Lisa Verheijen (5 jaar) - groep 1/2 Kikkerklas

Ma 23 maart
Lotus Hannink (10 jaar) - groep 6A
Di 24 maart
Nour Gorong (12 jaar) - groep 8A

Wo 25 maart
Josh van Vessem (12 jaar) - groep 8B
Jip Vullings (9 jaar) - groep 4A


GEFELICITEERD namens het hele team! 

Spreuk