Stel cookie voorkeur in

31 januari 2020


SPARRENBOTS

DE SPARRENBOTS WINNEN INSPIRATIE AWARD OP BENELUXFINALEDe Sparrenbots, het team van Newtonkids groep 7/8 dat meedeed aan de FIRST LEGO League, heeft afgelopen zaterdag op de Beneluxfinale de Inspiratie Award gewonnen. Aan deze wedstrijd deden 53 kampioensteams uit Nederland, België en Luxemburg mee, uit het primair en voortgezet onderwijs.

De jury vond De Sparrenbots een jong en erg enthousiast team dat elkaar veel complimenten gaf. Zij hebben veel en goed samengewerkt met elkaar, met andere teams en met experts. De jury vond hen daarom een voorbeeld voor anderen.

We zijn supertrots op deze mooie prijs! Ook met de robot ging het erg goed. We verbraken ons eigen record. Het was een hele leuke en spannende dag.

 

 

Oudergesprekken

Donderdag 6 en dinsdag 11 februari zijn onze oudergesprekken. 
U heeft zich hiervoor ingeschreven via schoolgesprek.nl


Wij wensen u fijne gesprekken!


 

Fietsverlichtingsactie

Op dinsdag 4 februari wordt er voor de groepen 4 t/m 8 een fietsverlichtingsactie gehouden.
Dit betekent dat er in alle groepen een verkeersles wordt gegeven door een medewerker van Gemeente Den Bosch.Er wordt een voorlichting gegeven over een veilige fiets in quizvorm. En een fietsenmaker doet een verlichtingscheck op het schoolplein. De kinderen mogen die dag hun fiets meebrengen. Als dat niet kan om welke reden dan ook, dan hoeft dat geen probleem te zijn. Alle kinderen krijgen namelijk een eigen checklist mee naar huis om zijn/haar fiets thuis ook nog te controleren.
Wij denken dat het voor onze kinderen een leerzame, praktische verkeersles zal worden en we willen deze activiteit de komende jaren graag voortzetten, maar dan wel in de maand november.


 

Maandoverzicht februari 2020 

Staking 30 en 31 januariZoals u weet zijn er vandaag, donderdag 30, en morgen vrijdag 31 januari 2 landelijke stakingsdagen in het onderwijs. Een deel van het team van EC ‘t Sparrenbos gaat ook staken en daarom zullen alle groepen deze 2 dagen geen onderwijs krijgen en is dus de school dicht. De niet stakende teamleden zullen werkzaamheden op school verrichten.

Het team van ECS staakt voor kleinere groepen en minder werkdruk, zodat niet alleen uw kind, maar alle kinderen in Nederland goed kwalitatief onderwijs kunnen blijven ontvangen waar ze elke dag recht op hebben. De invalpool is nagenoeg leeg en het moment dat we een groep naar huis toe moeten sturen komt steeds dichterbij. I.v.m. deze staking zal het rapport as maandag 3 februari aan uw kind worden meegegeven. 

Staking op 't SparrenbosWij vinden het belangrijk dat de kinderen voldoende aandacht en goed onderwijs krijgen. We hebben zorgen waar het onderwijs naartoe gaat. We hopen dat de minister zorgt dat alle kinderen nu en in de toekomst van goed onderwijs mogen genieten.

Om dit zichtbaar te maken hebben wij met veel plezier een filmpje gemaakt.
Klik hier voor het filmpje... 

Rommelpot bij SJV Rosmalen!   


Carnaval 2020 staat weer voor de deur, en zo ook SJV’s jaarlijkse Rommelpot! We vieren carnaval bij SJV tijdens 3 feestavonden waar kinderen uit groep 5 t/m 8 welkom zijn! Onze eigen DJ’s zorgen voor de leukste nummers, en natuurlijk kun je je eigen favoriete nummer bij ze aanvragen. Samen maken we er de allerleukste carnaval ooit van!

23 en 24 februari van 19.00 tot 22.30 uur
25 februari 18.30 tot 21.30 uur

Een dagkaart kost € 3,50 en de drie-dagen-kaart € 9,00. Frisdrank is € 1,00 en chips en snoep € 0,50. De kaarten kunnen worden gekocht aan de deur. Er vindt géén voorverkoop plaats. De SJV-munten zijn niet geldig in de Rommelpot.

Om deze avonden mogelijk te maken, zijn wij dringend op zoek naar hulpen.
Aanmelden hiervoor kan via secretariaat@sjvrosmalen.nl t.a.v. Michiel.

 

 

Verjaardagen

Do 30 januari
Liam Gaasbeek (5 jaar) - groep 1/2 Kikkerklas
Stijn Saldan (10 jaar) - groep 6A

Vr 31 januari
Jayden van de Weijer (8 jaar) - groep 4A

Za 1 februari
Rubya Hillen (8 jaar) - groep 4A

Ma 3 februari
Lenny Smith (4 jaar) - Berenklas
Jelle Kuijk (10 jaar) - groep 6A
Hannah van der Stam (5 jaar) - groep 1/2 Kikkerklas

Di 4 februari
Seth Jaspers (7 jaar) - groep 3A
Isa Smits (10 jaar) - groep 6A
Sanna Smits (10 jaar) - groep 6A

Wo 5 februari
Julia Breukel (11 jaar) - groep 7A

Do 6 februari
Anna Blokland (9 jaar) - groep 5A


GEFELICITEERD namens het hele team!

 Spreuk