Stel cookie voorkeur in

9 januari 2020


Beste wensen

Voor iedereen het allerbeste voor 2020, dat het een mooi jaar mag worden in goede gezondheid.
De vakantie is achter de rug en we zijn weer lekker gestart. Op naar een fijn en leerzaam jaar!  

 

 

Oudergesprekken

De oudergesprekken vinden plaats op donderdag 6 februari en dinsdag 11 februari 2020. Uw zoon of dochter uit groep 3 t/m 8 zal ook aanwezig zijn bij dit gesprek van tien minuten. Het oudergesprek voor groep 1/2 is alleen met de ouders/verzorgers.

Groep 8 leerlingen krijgen tijdens dit gesprek hun VO-advies.U kunt zich inschrijven tot 31 januari 23.00 uur.

Wij gaan ervan uit dat gescheiden ouders samen op gesprek komen. U kunt voor elk kind maar één gesprek inplannen. U logt in met de voornaam van uw oudste kind en uw postcode (op deze manier bijv.: 5244KM). Nadat u een gesprek gepland heeft, krijgt een bevestigingsmail op het e-mailadres dat u heeft ingevoerd.

U kunt inloggen via de volgende link: https://inschrijven.schoolgesprek.nl/?s=565

U bent zelf verantwoordelijk voor het inplannen van een afspraak, de leerkracht zal geen afspraak voor u inplannen.

Mocht u vragen hebben dan kunt u contact opnemen met Pascal van Schijndel 073-8511115.
 

 

Kerstconcert december 2019

Op vrijdag 20 december was er zowel voor de kinderen van de onderbouw als voor de kinderen van de bovenbouw een kerstconcert gepland. Tijdens het concert voor de bovenbouw waren er diverse instrumentale optredens: piano, gitaar, keyboard, maar ook was er een drumstel aanwezig. De kinderen en ouders uit de bovenbouw hadden hier heel goed voor geoefend en de zaal luisterde dan ook heel aandachtig!

Ook werden er mooie liedjes gezongen, er waren zeer talentvolle solisten aanwezig! De bovenbouw kan terug kijken op een sfeervolle, muzikale kerstochtend.

Het concert voor de kinderen van de bovenbouw verliep anders, maar niet minder sfeervol. Er was een levende kerststal, waar liedjes bij gezongen werden. En er was een drummer die met jingle bells het concert opende. Ook waren er dans en zanggroepjes met muziek van Kinderen voor Kinderen, waar we allemaal heel vrolijk van werden!

En alle kinderen van de onderbouw zongen tenslotte ook samen een aantal kerstliedjes, waarna de kinderen van de groepen 4 naar verzorgingstehuis De Annenborch gingen. Daar werden voor heel veel ouderen kerstliedjes gezongen en er werden kerstkaarten uitgedeeld. Die kaarten waren gemaakt door de groepen 3 t/m 8. Onze school heeft die ochtend dus ook heel veel ouderen blij gemaakt met een kerstconcert!

Bedankt allemaal!!

 

    Onderwijsstaking 30 en 31 januari 2020Op do/vr 30/31 januari hebben de 2 grootste vakbonden opgeroepen tot landelijke onderwijsstaking. Het is nu nog onduidelijk of onze school op beide dagen dicht is. Ik ben bezig met de inventarisatie van de stakingsbereidheid vanuit het team. Het schoolbestuur pleit ervoor dat de Signumscholen eind januari open blijven en dat wij samen met ouders optrekken om aandacht te vragen voor structurele investeringen. Maar houdt u er toch rekening mee dat uw kind op beide dagen thuis kan zijn en de school dicht gaat. Zodra ik meer duidelijkheid heb laat ik het u meteen weten en ik verwacht dat dat eind komende week zal zijn.

Met vriendelijke groet,

Hans van Zoggel, directeur

 

 

Speelgoedochtend

Vrijdag 10 januari (morgen) is het speelgoedochtend voor de onderbouw.  

 

Naschoolse activiteiten

 

Lege flessenactieHoi wij zijn Rik en Quincy. Wij zitten in 7b en wij gaan lege flessen ophalen voor de dieren in Australië. We vinden het zielig dat de dieren geen huis en eten meer hebben. WNF heeft hier voor een actie gestart en wij zullen het opgehaalde geld daaraan geven.

Op onderbouw en bovenbouw komen zakken te hangen en daar kan je de flessen in doen. Je kunt een maand de flessen inleveren. We hopen dat jullie zoveel flessen in leveren dat we helemaal gek worden met het inleveren.

Groetjes Rik en QuincyWat WWF met je gift doet:

Je helpt mee aan het planten van de eerste 10.000 bomen in kritiek leefgebied voor koala’s
Je draagt bij aan noodhulp en medicijnen voor gewonde koala’s
Je helpt mee om bestaande bossen en de dieren die er leven te beschermen

 

 

Verjaardagen

Do 9 januari
Norah Vader (10 jaar) - groep 6A

Di 14 januari
Tobias Beerens (9 jaar) - groep 5A
Lisa Heessels (12 jaar) - groep 8A

Wo 15 januari
Mees van Rhijn (6 jaar) - groep 1/2 Kikkerklas

Do 16 januari
Aran Jonker (11 jaar) - groep 7A
Teun Wittenbernds (7 jaar) - groep 3B


GEFELICITEERD namens het hele team!

 Spreuk