Tussenschoolse opvang

Bij de Tussenschoolse opvang (TSO) kan je kind gezellig samen met leeftijdsgenootjes zijn/haar brood opeten. Even tijd om te ontspannen, iets te eten, bij te kletsen en nog even te spelen.
Zo zorgen we dat ze weer vol energie aan de middag beginnen. 

TSO coördinator

De TSO coördinator is het aanspreekpunt voor jou als ouder, de school en vrijwilligers. Heb je vragen dan kun je contact opnemen met:

Coördinator
Marieke van Dooren
TSO het Sparrenbos
tsosparrenbos2@kanteel.nl
Tel.(06) 480 115 70 

Hoe werkt het?

Geef jij een gezond gevulde lunchbox mee? Dan zorgen wij voor iets te drinken. Liever geen snoep of koekjes in de broodtrommel en voorzie de broodtrommel en beker van de naam van je kind. Wel zo handig.

Het tarief voor de TSO is € 3,00 per kind, per keer, wanneer je de dag 8 dagen of langer van te voren aanmeldt. Vanaf 7 dagen of korter is het tarief € 3,50.Meer weten?
 

Je kind aanmelden?

Wil je je inschrijven voor de TSO? Dat kan via www.kanteel.nl/inschrijven. Je ontvangt hierna een bevestigingsmail en inlog voor ons Ouderportaal. Hierin kun je direct aangeven welke dagen je TSO wenst. Komt je kind al bij de kinderopvang van Kanteel? Dan kun je direct in het Ouderportaal je gewenste dagen aanvinken (in het Ouderportaal vind je een TSO handleiding hoe je dat precies doet).  

Zelf meehelpen?

Graag! Wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste vrijwilligers. Je kind blijft die dag dan over en je ontvangt een leuke vrijwilligersvergoeding. Meer informatie hierover? Neem contact op met de TSO coördinator. 

In het schooljaar 2021-2022 vindt er een enquête plaats onder de ouders en het personeel om te onderzoeken met welk rooster (schooltijden) we in 2022-2023 gaan starten.