Stel cookie voorkeur in

BSO

Buitenschoolse opvang 4-13 jaar

We hebben drie BSO-groepen, verdeeld in verschillende leeftijdsgroepen:
 

De merels

Dit zijn de allerjongste kinderen, groep 1 en 2 van de basisschool. De leeftijd in deze groep is 4, 5 en 6 jaar. Deze groep bevindt zich op de onderbouwlocatie naast de verticale groep Okidoki’s van het kinderdagverblijf. Dit is voor veel kinderen een bekende ruimte.

 

De papegaaien

In deze groep zitten kinderen van groep 3 en 4 van de basisschool. De leeftijd in deze groep is 6, 7 en 8 jaar. Deze groep bevind zich op de onderbouwlocatie naast de groepen 4. De centrale hal wordt ook gebruikt door de BSO-kinderen. Dit geeft veel ruimte om lekker te spelen en activiteiten uit te voeren.

 

De vossen

Dit is de oudste groep kinderen, groep 5 t/m 8. De leeftijd in deze groep is 8 t/m 12 jaar. Zij maken gebruik van twee ruimtes op de bovenbouwlocatie. De unit op het schoolplein en zij kunnen ook gebruik maken van het vlinderlokaal in de basisschool.

Nadat de kinderen uit school komen, starten we met een gezamenlijk eet- en drinkmoment. Nadat ze wat gegeten en gedronken hebben kunnen de kinderen kiezen welke activiteit ze gaan doen en in welke ruimte.
Bij de BSO bewegen de kinderen zich vrij door het gebouw. Zij kunnen spelen waar ze willen, wel altijd in overleg met de pedagogisch medewerker, en kunnen vrij deelnemen aan activiteiten.
Deze activiteiten bevinden zich op de onderbouwlocatie in de groepsruimten (Merels en Papegaaien) of in de aula, zitkuil, kleutergymzaal of buiten op het schoolplein.
Op de bovenbouwlocatie kunnen kinderen koken en “drukkere” activiteiten doen in de unit of op het schoolplein. Voor de rustigere activiteiten kunnen zij naar het Vlinderlokaal.


Op woensdag en vrijdag worden de BSO-kinderen van de Merels, Papegaaien en de Vossen op de onderbouwlocatie opgevangen. Dit kan in de ruimte van de Merels zijn of in de ruimte van de Papegaaien, daarnaast kunnen wij ook gebruik maken van de gymzaal van de Kleuters.

Inschrijfformulier BSO

Klik hier voor het inschrijfformulier.